Nieuwe Nokia-smartphones

Nieuwe Nokia-smartphones

Er is nieuws over Nokia-smartphones. Verschillende bronnen melden namelijk dat Nokia op 22 oktober 2013 op een persconferentie in Abu Dhabi zes nieuwe apparaten zal aankondigen. Onder die zes apparaten zouden twee nieuwe Lumia-smartphones zijn. Bovendien zou Nokia volgens de geruchten een ‘hele speciale’ accessoire aankondigen.

Een van de nieuwe toestellen die aangekondigd gaan worden, zal waarschijnlijk de Nokia Lumia 1520 phablet zijn. Dit wordt een 6 inch grote Windows Phone phablet.

nokia-smartphones

Een ander toestel dat aangekondigd wordt, blijft nog even een raadsel. Er zijn geruchten dat Nokia bezig zou zijn met de eerste Lumia-tablet, maar daarover is nog weinig bekend.

Wat de andere vier toestellen betreft, is er nog meer onduidelijkheid. Het is mogelijk dat het hierbij gaat om vier toestellen in de Asha-lijn. Onlangs dook er namelijk een foto op van de Asha 500, wat erop zou kunnen duiden dat deze telefoon aangekondigd gaat worden in Dubai.