Drie interessante kook-apps

Drie interessante kook-apps

Elke dag wordt dezelfde vraag weer gesteld: wat eten we vanavond? Wanneer je de hele dag hard gewerkt hebt, heb je bij thuiskomst niet altijd meer zin om na te denken over het menu van die avond. Er zijn verschillende apps die je daarmee helpen. Welke zijn het beste? Hieronder een aantal tips:

Recept van de dag – 24 Kitchen

Met de Recept van de dag-app ontvang je iedere middag een nieuw recept. Bij ieder recept zit uitleg over hoe je het klaarmaakt en een boodschappenlijstje.

handige-kook-apps

Weekmenu

Elke vrijdag krijg je een weekmenu met vijf recepten. Met kleurcodes wordt aangegeven of de recepten vlees, vis of gevogelte bevatten of vegetarisch zijn. Bij ieder gerecht wordt bovendien aangegeven wat voor soort gerecht het is (bijvoorbeeld Hollands of Oosters), hoeveel calorieën het bevat en hoe lang de bereidingstijd is.

Recepten Shaker App

Supermarkt Jumbo heeft de Recepten Shaker ontwikkeld. Geef aan welke ingrediënten je in huis hebt, schud je telefoon en bekijk de receptsuggestie. Vind je het recept dat uit de Shaker komt maar niks, dan schud je nog een keer voor een nieuw recept.