Samsung bezig met testen Jellybean voor Galaxy smartphones

Samsung bezig met testen Jellybean voor Galaxy smartphones

Insiders melden dat Samsung is begonnen met het testen van Android 4.1 Jellybean voor Galaxy-smartphones. De Koreaanse smartphone-fabrikant heeft in een eerder stadium al gemeld dat er voor de Samsung Galaxy S2, Samsung Galaxy S3 en Samsung Galaxy Note zou worden bekeken of een update naar Android 4.1 Jellybean nuttig zou zijn.

Vooral de tests voor de Galaxy S3 zouden zich al in een vergevorderd stadium bevinden en de verwachting is dan ook dat deze telefoon de update naar Android 4.1 spoedig zal ontvangen. Voor zowel de Galaxy S2 als de Galaxy Note is het minder zeker, omdat beide telefoons minder krachtige hardware gebruiken en wellicht geen baat hebben bij een update naar het nieuwe besturingssysteem van Google.

Als de smartphones geen update naar het nieuwe besturingssysteem krijgen, dan zal er in ieder geval wel een value pack worden gelanceerd voor de telefoons. De originele Samsung Galaxy S kreeg eerder een value pack toen besloten werd dat een update naar Android 4.0 voor de telefoon weinig nuttig was. Het value pack bestond in dat geval uit enkele nieuwe functies die het nieuwe besturingssysteem bood.

Samsung heeft een vrij goede reputatie als het aankomt op het updaten van zijn smartphones. De Galaxy S2 kreeg als een van de eerste smartphones een update naar Android 4.0 Ice Cream Sandwich en hoewel er de nodige problemen waren na het uitrollen van de update, werden al deze problemen in korte tijd opgelost door het Koreaanse concern.

Bron: Tweakers.net 

Submit a Comment

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>