Je online fotoalbum bekijken en gebruiken op je smartphone

Je online fotoalbum bekijken en gebruiken op je smartphone

photo_album1We maken tegenwoordig allemaal erg veel foto’s en omdat verreweg de meeste foto’s die we maken digitaal worden gemaakt, is het eenvoudig om de foto’s meteen te uploaden naar een online fotoalbum. Zo kunnen we de foto’s overal bekijken en hoeven we ons geen zorgen te maken als onze harde schijf of USB-stick kapot gaat.

Veel gebruikers van online fotoalbums weten echter niet dat je met behulp van widgets de leukste dingen met deze foto’s kan doen. Zo is het mogelijk om de foto’s terug te laten komen als achtergrond van je smartphone of computer en het is ook mogelijk om de foto’s uit je online fotoalbum (bijv. Flickr) te laten zien in de fotogalerij van je smartphone.

Je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk met behulp van widgets. We kunnen iedereen die gebruik maakt van een online fotoboek dan ook aanbevelen om even te zoeken naar leuke widgets die ondersteuning bieden aan het fotoalbum dat wordt gebruikt en deze uit te proberen op het gewenste platform. Je zult verbaasd staan van de mogelijkheden en er zal een geheel nieuwe wereld voor je open gaan.

Submit a Comment

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>