Amazon gaat ook in Europa apps aanbieden

Amazon gaat ook in Europa apps aanbieden

Amazon heeft vandaag bekend gemaakt dat het zijn eigen applicatiewinkel voor Android zal openen in verschillende landen in Europa. Het bedrijf heeft al een tijdje zijn eigen applicatiewinkel voor het Android besturingssysteem in de Verenigde Staten.

De eerste landen die toegang krijgen tot de nieuwe Amazon applicatiewinkel zijn het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk, Italië en Spanje. Nederland krijgt dus niet direct toegang tot de applicatiewinkel, maar het is volgens Amazon wel de bedoeling dat de applicatiewinkel in meer Europese landen beschikbaar wordt gemaakt.

De Amazon applicatiewinkel is een van de meest succesvolle applicatiewinkels voor het Android platform en het is een van de grootste concurrenten voor de officiële applicatiewinkel Google Play. De Amazon app store bevat onder andere applicaties voor de eigen tablet van Amazon. Ontwikkelaars die hun apps willen aanbieden in de Amazon winkel kunnen zich vanaf nu inschrijven bij Amazon.

Bron: tweakers.net/nieuws

Submit a Comment

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>